Keresés
Friss hozzászólások
Támogatónk

Munkánkat segíti a "Vidékfejlesztők Fóruma – országos civil hálózat a fenntartható fejlődésért" című projekt (PTKF/1639/2012), melyet a Vidékfejlesztési Minisztérium támogat.

Tanfolyam a gyümölcsészet színvonalas fényképes dokumentálása érdekében

Időpont: 
szombat, február 13, 2016 (Egész nap) - szombat, február 27, 2016 (Egész nap)
Helyszín: 
Drávafok

Gyümölcsészeti szakmai fényképezés

 

Tanfolyam a gyümölcsészet színvonalas fényképes dokumentálása érdekében

 

 

Idő: 2016. február 13. (szombat) és február 27. (szombat). Mindkét napon 9.30 és 16.30 óra között. egy órás ebédszünettel.

Hely: Drávafok, Fodor-kúria (a volt vasútállomással szemben)

Oktató: Dékány Zsolt

 

A tanfolyam célja

A gyümölcsészet természetszerű módozatai (ökológiai gyümölcstermesztés, alkalmazkodó gyümölcsészet, permakultúra stb.) járatlan utak, amelyek kísérletezést, megfigyeléseket, a tapasztalatok dokumentálását, az előadások, publikációk vagy kiadványok illusztrálását igénylik. A tanfolyamon a fényképezés alapismereteinek oktatásával segítjük, hogy a fényképes dokumentumok és illusztrációk mind szakmai, mind esztétikai szempontból értékesek legyenek.

 

Kiknek ajánljuk?

A tanfolyamot elsősorban gyakorló gyümölcsészeknek ajánljuk, akik számára a fényképezés fontos eszköz mindennapi munkájukban, előadásaikban, képzéseikben, publikációikban. Másodsorban azok számára is hasznos lehet, akiknek más, hasonló jellegű területen (pl. közösségfejlesztők, természetvédők, erdészek és más gazdálkodók stb.) van szükségük fényképezésre.

 

A tanfolyamot a „Gyümölcsészháló” program keretében szervezzük, így a Norvég  Civil Támogatási Alaptól kapott  támogatásának köszönhetően a tanfolyam költségének csak egy részét kell a részvételi díjakból fedezni. A két nap részvételi díja összesen 7.000 Ft/fő, amelyet egy összegben az első napon, a képzés helyszínén kell befizetni.

 

Egyéb tudnivalók.

·         A Drávafokra utazást mindenki önállóan oldja meg. Előzetes kérésre a vonattal érkezőket Sellyéről autóval Drávafokra szállítjuk a résztvevő költségén.

·         Ajánlatos saját fényképezőgépet hozni, amennyiben van. (A fényképezőgép nem feltétele a részvételnek, de erősen ajánlott.)

·         Félidőben egyszerű ebéd lesz, amelynek árát a részvételi díj fedezi.

·         Jelentkezni e-mailen lehet (ormansagalapitvany@gmail.com). A résztvevők létszáma legföljebb 20 fő. Túljelentkezés esetén a jelentkezés sorrendje szerint fogadjuk el a jelentkezéseket.

 

További információk:

Gedő Ibolya, tel.: 30-3898345 és e-mail: ormansagalapitvany@gmail.com

 

Hirdetések, kérdések
( 2012-05-30 20:09 )
( 2012-05-30 14:08 )
Bejelentkezés
Navigáció