Keresés
Friss hozzászólások
Támogatónk

Munkánkat segíti a "Vidékfejlesztők Fóruma – országos civil hálózat a fenntartható fejlődésért" című projekt (PTKF/1639/2012), melyet a Vidékfejlesztési Minisztérium támogat.

Hirdetések

Gyümölcsfa és szőlő rendelési lista

Kedves Hálózati Tagok!

Eljött az ősz itt, az ideje, hogy végiggondoljuk milyen gyümölcsfára és szőlőoltványra lehet szükség a kertünkben.

A gyümölcsfa lista úton van, lehetőség szerint hagyományos-bevállt fajtákat szeretnék ajánlani, aki az augusztusi „Tájfajta konferencián” részt vett, ismerheti is a faiskola tulajdonost-Dr. Barna Tamás és polihisztor-pomológus barátját:Dr Danis Györgyöt, akik a várható forrásai beszerzésünknek.

szörp

Kedves Gyümölcsészek!

Amint már azt többször említettük, készen álunk arra, hogy bárkinek bogyós gyümölcsét lé , illetve szörp formában bedolgozzuk
100 Ft/ liter áron. Ehhez a csomagolóanyag ára tartozik még. Bartel fizetéssel is feldolgozzuk a terméket. Ha megfelelő mennyiség van, kiszállunk és a helyszínen dolgozzuk be a gyümölcsöt.
A címünk, elérhetőségeink: haziszorp.hu
Ha érdekel valakit, akit eper, feketeribiszke, pirosribiszke, meggy, szeder vonatkozásában, szívesen állunk rendelkezésre.

Fekete Ágnes

Földieper szaporító anyag kerestetik

Kedves Gyümölcsészek!
Keresem azt a Kollegát, akinek lesz ebben az évben földieper szaporító anyaga.Ha tömegközlekedéssel megközelíthető, érte megyek majd annak idején. Akár kp-vel,akár bartellban fizethetek.
Más; Néhány érdeklődőt ki tudok segíteni ősszel Ginkgo csemetével.
Áldás,békesség mindenkinek;Ernő

Hirdetések, kérdések
( 2012-05-30 20:09 )
( 2012-05-30 14:08 )
Bejelentkezés
Navigáció